Belső gyermek

Ki az, aki úgy érzi bántották? Ki az, aki magával hordozza a bizonytalanságot, a félelmet? Ki az, aki oly nagyon boldogtalan és magányos benned?

Ki az, aki annyira vágyik a szeretetre?

 

A te gyermeki éned, a benned élő gyermek.

 

Ő az, aki fél, aki vigaszra és szeretetre vágyik. Ő ott lakik benned és még mindig vár, hogy végre valaki lássa a fájdalmát, magányát.

Hát segíts neki.

 

Keresd meg odabenn. Nyugtasd meg, hogy itt vagy vele. Mindörökké itt leszel már, nincs egyedül és soha többet nem lesz egyedül, mert mostantól itt leszel vele.

Mutasd meg neki mi a szeretet. Mi a biztonság, vagy bármit, amit eddig nem kapott meg. Hisz te vagy egyedül, aki rajta kívül tudja mi hiányzik neki, mit nem kapott meg. Mi az, ami annyira tud fájni odabent.

Add meg neki, hisz ő a te részed.

A te boldogságod az ő boldogsága, az ő boldogsága a te reményteljes, szeretetteli jelened és jövőd. Öleld magadhoz és soha többé ne engedd, hogy elbújjon. Soha.

Minden reggel tölts egy pár percet azzal, hogy gondolataidban megszeretgeted. Hintáztok, szaladgáltok, játszotok, hangosan kacarásztok. Vedd az öledbe, mesélj neki. Legyél vele, érezze, hogy veled biztonságban, szeretetben van, hogy lássa és elhiggye így is lehet.

Mert így is lehet!

Este állj meg egy percre a tükör elött. Nézz bele. Nézz a saját szemedbe.

Látod őt?

Szomorú még? Talán már kitűnik a tompa szürke fény mögött az apró kis csillogás. Az ő szemeinek a csillogása.

Látod már?

Az sem baj, ha nem. Adj időt neki. Adj időt magatoknak.

És csak szeresd, szeresd tovább.

Majd lásd meg Őt a hétköznapjaidban. Lásd magadban, amikor hangosan nevetsz, táncolsz, játszol vagy amikor csak önfeledt vagy és jól érzed magad. Ott van veled minden percben. Örömben és fájdalomban, mert ti most már mindig együtt lesztek. Mindörökké. Ketten.

 

Csak szeresd!

 

Szeretetben, érzelmekben dús napot Neked! Kriszti