Belső út

Amikor elkezdesz magaddal foglalkozni, amikor kíváncsi leszel, mi miért történik az életedben, amikor bármiért, de úgy érzed nem így akarsz tovább élni, megnyílik egy új világ kapuja a számodra.
Ez a kapu befelé nyílik.
Mint minden, ami új nem tudhatod mivel fog járni, de az biztos, hogy választ fogsz kapni a kérdéseidre és az is biztos, hogy a tested is elkezd másképp reagálni, másként viselkedni, és ennek semmi más oka nincs, minthogy elkezdi biztonságban érezni magát veled, mert tudja, ha valakire igazán számíthat, az te vagy!
Akkor is, ha volt idő, amikor nem tudtad megvédeni és együtt néztétek végig, ahogy sérül a lelketek.
Mert ti 3-an vagytok egy csapat, és ha bármelyikötöknek is fáj valami, az minannyiótoknak fáj, együtt sérültök, nincs külön.
 
Észreveszed majd, hogy rengeteg kis űr tátong Benned, ami fáj, de miért ne fájna, ha oly sok éve vár, hogy telítődjön. És a töltésére sem képes más, mint Te.
Mert lehet, hogy eddig kívülről vártad, hogy valaki jöjjön és végre úgy szeressen, ahogy mindig is vágytál rá, de már tudod, a külső szeretet csak akkor tud megérkezni, ha Te már be tudod fogadni, mert tudod, hogy szerethető vagy, mert ismered az értékeidet, melyeket a határaiddal védesz.
 
Érdemes néha megállni és a hátad mögé nézni mekkora utat tettél meg, mivé, kivé váltál általa és hogy aki most vagy őt szereted-e, jó-e vele lenni, majd, amikor feltöltekeztél, megpihentél, csak állj fel és menj tovább!
 
Szeretettel, Kriszti