Elixír

Amikor egy párkapcsolat működik és a pár boldog, abban a kapcsolatban egészen biztos, hogy a nő a helyén van. A nő boldog és életének épp kiteljesedett időszakát éli.

Amikor a nőben élő virág hervadozik, ott a párkapcsolat is ingatag lábakon áll. Azt a virágot locsolhatja férfi, életre nem kelti. Mert a nő boldogtalanságának elsősorban nem a férfi az oka. 

Nem a férfi élteti a nőt. A nő nem a férfi miatt boldog, így fölösleges arra várni, hogy a férjem, párom, társam boldoggá tegyen, mert nem tud, önmagában nem és nem is feladata. Természetesen kölcsönhatásban vannak, de mégis a nő, a nő energiája a meghatározó, az éltető. Az elixír.

 

A szingli nő nem azért boldogtalan, mert egyedül van, hanem mert nem olyan illatot bocsájt ki magából, amelyre a méhecske szívből rászállna, hogy beporozza. Még ha be is porozza, hamar odébb áll, megkeresni a neki illatozó virágot, ahol szívesen időzik.

Így a nő saját boldogságához vezető útja befelé vezet, önmagába. Ha odabent rendet rakott, a külvilág egy gyönyörű, illatozó virágot lát majd.

 

Nagyon gyakran, amikor egy nő megkeres párkapcsolati problémával, kérem, hogy először egyedül jöjjön, beszélgessünk. Ha utána úgy dönt a párját is hozná, elfogadom. A tapasztalat azt mutatja, ha az egyik fél változik (többnyire a nő), a kapcsolat is változik.

 

Ha egy nő boldog, ott a férfi is boldog.

Ha egy anya boldog, ott a család is boldog.

Mert a nő a párkapcsolat, a család szíve, lelke.

Pont.

 

 

Szeretettel, Kriszti