...

 

A nő erős férfias férfire vágyik, pont.

De mégis mit jelent, hogy erős férfi? Izmos, magas, határozott, tekintélyt parancsoló? Igen, ez a fajta külső irtó szexi, a nőben azonnal beindul egy hormonális folyamat, a látvány a biztonság érzetét kelti, így a nő képes átadni magát a férfinek, bárhogyan.

És ha ez nem a külsőről szól?

Az illúzió, amit az ilyen típusú férfi ad mámorító, mert a nőben tátongó űr, a hiány, a vágy a biztonság után, életre kel és bármit képes felülírni. Fájó, kínzó vágy … Ha ez a találkozás kiteljesedik, akár egy rövid időre is, a nő megéli, hogy kellek, akar engem, kellek a “férfiistennek” … egy újabb illúzió. De gyakorlatilag nem történik más, mint hogy a nő gennyező sebében taposnak.

Így már nem olyan vonzó, ugye?

És újra éled az ismerős fájdalmat, a nem kellek érzést, az elutasítást, hogy csak egy eszköz vagy, de a remény, hogy talán most, talán már kellesz, talán most fontos leszel, talán …. a tudatalattidból, a szívedből ömlik a hiány fájdalma.

De a remény …

Vajon tényleg az izmos férfire vágysz? Az izmos kar adja meg a biztonságot, a védelmet? Tényleg a szenvedély az, ami a szíved gyógyítja? Tényleg a szex a megoldás? Pedig már a csáberőd is beveted, hogy megkapd, amire évek óta vágysz …

De ő nem az apád.

 

Kriszti