A nő

Nőnek lenni.
Hmmm… nem elég, hogy annak születsz. Nővé válni tudsz.
Generációkon át hordozzuk az áldozatiságunkat, a sejtjeinkben a
félelmet a férfitól, az alárendelődést, a megfelelni akarást, szolgalelkűséget, akár a teljes önfeladást. Az áldozatiság a többi életterületedet is behálózhatja, már függetlenül a férfitól. Az önsajnálat egy fekete lyuk, amiben sokan odavesznek.
De van, aki az áldozatiság és az erős nő küszöbén ragad meg. Hisz ez a következő állomás, a másik véglet, az erős nő, az amazon lét. Ami nem más, mint a férfi irányítása használata, akár „kiherélése”.
A saját igény teljes kiélése, az önközpontúság. És bármilyen furán is hangozhat számodra, ez teljesen rendben van így. Mert minden folyamatodhoz olyan férfit fogsz tudni találni magad mellé, akinek épp erre van szüksége, amit te adni tudsz, bármi is legyen az. Ő is a saját folyamatát éli, amihez szüksége van egy nőre, aki ebben segíti. Így megélheted azt, amit a férfi élt meg Veled. Szexuálisan is!
Sőt, tovább megyek, addig amíg az összes elfojtásod nem éled meg, nem tudsz kiteljesedni nőként. Persze vannak technikák, amik segítségével nem szükséges fizikálisan kiélned mindent, ami Benned van … 😃
De bármi is történik a nőiségedben rendben van úgy, ahogy van. És amikor eleged lett az erős nő, a domináns minőségből, amikor megszületik az igazi vágy Benned, akkor indulsz el a kiteljesedett női minőség felé és elkezdődik egy újabb folyamat a maga feladataival és szépségével.
Kriszti ❤