Amit tudni érdemes a családállításról

Hogy több szempont szerint lehet használni. Lássuk:

 

 Amikor konkrét probléma van az életedben és úgy érzed itt az idő, hogy változtass, vagy megold. Ebben az esetben, te, mint állításkérő jössz a családállításra és a te konkrét problémádat állítjuk fel a térben, képviselők segítségével. Te ebben az állításban fizikailag nem veszel részt, mégis te irányítod, mert a térben csak az történhet, amit te a széken ülve odabent a szívedben megengedsz. Ha ellenállsz, a te képviselőd is ellenáll. Ez nem történhet másképp. Így az állításod csak rajtad múlik.

! Nagyon fontos: nem a gondolataidon, hanem azon, ami odabent, benned valójában zajlik. Tehát a saját állításodban érzelmileg veszel részt, és ezáltal irányítasz. Én, mint állításvezető vezetem az állítást, de ha te érzelmileg még nem vagy elfogadásban vagy elengedésben, vagy bármelyik érzésben, akkor én, mint vezető eddig tudom elvinni a folyamatot. Én vezetek, te irányítasz.

 

Ebben az esetben te eljössz az állításra, mert valamiért úgy érzed jönnöd kell. Nincs konkrét problémád vagy azt gondolod, hogy nincs, vagy azt gondolod még nem vagy rá kész … Itt fontos, hogy azt gondolod. Miért? Aki képviselőnek jön el, hogy másoknak segítsen, valójában nem azért jön, hogy segítsen, bullshit, hanem ahogy az elején írtam – érzed, hogy jönnöd kell. Erre vagy tudatos vagy, vagy nem. Előbb-utóbb az leszel. Ha tényleg nem vagy még készen a problémád oldására vagy feltárására, „kisebb” képviseletekre választanak.

! Na de! ha csak azt gondolod, hogy még nem vagy kész, de valójában mégis, ez esetben tiéd az a képviselet, ahol nagyon mély érzelmeket élsz meg, ami kapcsolódik a saját problémádhoz. Ezt hívjuk mi potyaállításnak, mert képviseleti díjért, ami jóval kedvezőbb, neked is saját állításod van. Na ez az én kedvencem! Az összes képviselet hatalmas önismeretet ad, ha tudatos vagy rá, mert a napvégén, ha átgondolod milyen „szerepeket” kaptál, máris irányt mutat neked. Na ez a része csak rajtad áll!

 

Szeretettel, Kriszti