Családállítás

 

 

„A múlt elengedése nem más, mint megváltozva továbbmenni.”   

Bert Hellinger

 

Egyéni családállítás: azt jelenti csak te, én és a bábok. Elmeséled mi a téma, ami foglalkoztat, együtt átalakítjuk egy kérdéssé, amit kiteszünk a Térbe, a Lélektérbe. Ez azt jelenti, hogy minden gondolatodat odakint hagyva, csak érzésekkel dolgozva megkapjuk a választ a feltett kérdésedre a bábok segítségével. Az állítások fedettek, azért, hogy ráláthass arra, mi áll azzal szemben, amit te gondolsz, hogy a bábok, akiket képviselnek, valójában milyen érzéseket rejtenek magukban, hogy cselekedeteik mögött milyen szándékok rejlenek.

 

Csoportos családállítás: képviselők, te és én. A folyamat hasonló, csak a bábok helyett képviselők, azaz emberek vannak.

Elmeséled pár szóban a témád, amit kérdéssé fordítunk, és kitesszük a Térbe. Az állítás ugyanúgy fedett, azzal a különbséggel, hogy itt te és én tudjuk a képviselők kit személyesítenek meg. Ez továbbra is a gondolatok kirekesztése végett fontos. Így kint maradnak a sztorik, a magángondolatok, vélemények, csak az érzések maradnak, melyek elvezetnek bennünket a válaszig. Itt fizikailag nem vagy része a folyamatnak, kívülről nézheted végig mi történik, addig míg a te képviselőd el nem jut a megértésig, kikönnyülésig.

 

 

 

A családállításról:

 

A családállítás bár nagyon spirisnek tűnik, mert elég megmagyarázhatatlan hogyan és mi történik a morfogenetikus mezőben (lélektérben), aki kipróbálja olyan tapasztalatnak kerül birtokába, amit nem elég egyszer megélni.

A pszichológia által is bizonyított, hogy 7 generáción keresztül cipeljük felmenőink terheit, azaz minimum 128 ősünk titkát, fájdalmát, terhét stb., és ehhez hozzájárulnak még a háborúk fájdalmai, halott ősök és elvesztett gyermekek.

Ki az az ember, aki ennyi terhet elbír anélkül, hogy könnyítsen magán?

Megláthatod a helyeden állsz-e, a saját életedet éled-e vagy valamelyik felmenődnek próbálsz-e segíteni. Felszínre kerülnek őseink olyan titkai, amelyeknek már semmi jelentőségük, mégis fellélegzik és megkönnyebbül az összes résztvevő, mert a felfedett titok már nem titok, így nincs súlya sem.

Értelmet kap miért viselkedünk ugyanúgy helyzetekben, miért választunk ugyanolyan párt magunknak, miért akadunk el ismét, akár ugyanott folyamatainkban stb. A családállításon felszínre kerül minden, amire már készen állunk, hogy szembe nézzünk vele és feldolgozzuk. És haladjunk mélyebbre a gyökereink felé.

 

„Erős gyökérzettel erősek leszünk, gyökértelenül elsorvadunk.”

 

Előfordul „csak” egy családtagtól búcsúzunk, mert olyan mélyre nyomtuk elvesztése fájdalmát, hogy úgy érezzük már rég túl vagyunk rajta, de a Tér megmutatja, gyakran vele halunk …., de az Élet itt van, és a mi helyünk is itt van. És a mi felelősségünk, hogy az életünket jól éljük, hogy kihozzuk belőle a legjobbat. Hát …. rajta!

 

Csoportos családállítás:

Jelentkezés: az Események fül alatt v üzenetben, e-mailben, telefonon

Helyszín: Budapest Kálvin tér

 

Dátumok:

2024. április 13. Határhúzás workshop

2024. április 27. Csoportos családállítás

 

Egyéni családállítás vagy coaching konzultáció:

Jelentkezés: üzenetben, telefonon: 06304230002, e-mailen: info@rkcoaching.hu, rasmank@gmail.com

Helyszín: Budapest 11. kerület Bocskai út vagy Diósd

 

Árak:

 

Coaching: 20.000 Ft/alkalom. Az ülések 60-90 percesek, online vagy személyesen történnek.

Párkapcsolati coaching: 25.000 Ft/alkalom
Egyéni családállítás: 20.000 Ft személyesen vagy online, Budapesten,11. kerületben vagy Diósdon. 

Csoportos családállítás: Állító 20.000 Ft, Képviselő (segítő): 10.000 Ft